ANKARA / POLATLI - Polatlı TOBB Fen Lisesi

Eyl

2022 YKS de bu sene mezun olup kazanan ve daha önceki yıllarda mezun olup ulaşabildiğimiz öğrencilerimizle gurur duyuyor kendilerine üniversite hayatında başarılar diliyoruz.

Tem

Okulumuz kız ve erkek pansiyonlarına paralı ve parasız yatılı olarak başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/GSSL/SNV29101.ASPX sayfasından başvurularını yapmaları ve aşağıdaki yazılı evrakları eksiksiz hazırlayarak en geç 26 Ağustos 2022 günü saat 17:00 a kadar okulumuz idaresine teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca bu yıl bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimiz 30 Eylül 2022 Cuma günü saat 17:00 a kadar belgeleri ile okulumuza bilgi vereceklerdir.

Gerekli Evraklar:

1. Pansiyonda kalmasında herhangi bir sakınca olmadığına (bulaşıcı hastalık vs.) dair aile hekimliklerinden alınan sağlık raporu
  2. Öğrenci ve velisinin nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. 2 Adet vesikalık fotoğraf
  4. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği(e-devlet üzerinden barkodlu olarak alınabilir)
  5. EK-1  Aile Maddi Durum Belgesi ve Ekleri (2021 yılının Gelir Beyanı -Parasız Yatılılık için gereklidir.)

Tem

2022 YKS'de öğrencilerimizin almış olduğu derecelerden dolayı onları tebrik eder tercihlerinde başarılar dileriz.